Nieuws uit groep 3

Welkom op de leerlingpagina van groep 3.

Hieronder vertellen wij wat we allemaal gedaan hebben en wat wij allemaal leren.

Wilt u contact opnemen met de leerkracht, dan kan dit via de email:

Juf Linda : lindadehaan@obsieveling.nl (werkt op ma, di, wo)
Juf Karen: karenoosterling@obsieveling.nl (werkt op wo, do, vr)

Veilig leren lezen

We zijn inmiddels bij Kern 2 aangekomen. In kern start en kern 1 hebben we al veel letters geleerd. Hiermee maken we woorden in ons klik-klak-boekje en met de letterdoos. Zo kunnen we al veel woorden lezen en schrijven!

Spelen jullie thuis ook al de spelletjes met Zoem? En hebben jullie ook een mooi plekje voor de letterboom gevonden? Binnenkort komt er weer een stukje van de letterboom mee naar huis.

Groep 3

Welkom op de leerlingpagina van groep 3. We zijn inmiddels al hard aan het werk met onze kanjers. Deze groep telt 28 leerlingen.

Op maandag en dinsdag is juf Linda er en op donderdag en vrijdag juf&n ...