OBS De Ieveling | Het Veer 90 | 1633 HE Avenhorn
De Ieveling....

................bestaat sinds 1974 en telt momenteel ruim 200 leerlingen.

Onze school is gevestigd in Avenhorn dat grenst aan De Goorn. Avenhorn en De Goorn nemen een centrale positie in binnen de gemeente Koggenland. De school kan daardoor beschikken over goede faciliteiten op loopafstand. Zo maken we met onze leerlingen regelmatig gebruik van de gymzaal, de openbare bibliotheek, het overdekte zwembad, het dorpsbos, de verschillende sportvelden en in de winter, als er ijs is, ook de ijsbaan.

De Ieveling is een moderne school waar veel gewerkt wordt in project- en themavorm. Thema's sluiten aan op de belevingswereld van de kinderen en worden ingegeven door bijvoorbeeld de actualiteit. In de meeste groepen wordt gebruikgemaakt van computers en de modernste digiborden.

De Ieveling laat zich bij de lesmethodes inspireren door de principes van het Dalton-onderwijs. Bij een bezoek aan onze school horen we vaak iets terug over de prettige sfeer. Openheid, vertrouwen en samenwerking zijn belangrijk in het team, voor de leerlingen,  en uiteraard ook voor de ouders.

De school werkt met een continurooster. De kinderen blijven allemaal over in de middagpauze en eten met hun leerkracht in de klas.

Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken om onze school te bezoeken, neemt u dan contact op met Marjolein Schilder - directrice van OBS De Ieveling, info@obsieveling.nl. Veel plezier bij het 'surfen' op deze site en wellicht tot ziens.

 

Vakanties en vrije dagen 2017-2018

Schoolvakanties:

Herfstvakantie: 23 t/m 27 oktober 2017

Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018

Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018

Meivakantie: 27 april t/m 11 ...

De Vreedzame School

OBS De Ieveling is een Vreedzame school. De Vreedzame school is een compleet programma voor basisscholen voor sociale competentie en democratisch burgerschap. Wilt u hier meer over lezen? Ga dan naar: w ...

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.